Bloggpaus!

Har inte bloggat på länge nu, anledningen är att jag  har varit vid kanotis mellan 12-113 timmar varge dag! =) Wonderful!
Idag ska jag åka till SM  jag ska åka med Moa =) <3
Denna vecka har varit underbar, och jag har för första gången på riktigt länge varit Lycklig. Underbaraste veckorna någonsin! kommer kännas sjukt tomt efter SM!!!!
Nu ska jag ta en bloggpaus, så hörs vi om några veckor! andlednigen till detta är att det äs SOMMAR! oc jag har inte orken att sitta inne och blogga då, och sen är jag inte hemma så mycket, men jag kanske skirver ibland ändå!!

Puss och Kram!
Frida

Underbar dag!

Underbar dag idag alltså!
vid 7 gick jag upp och vid 8 stack vi ut och paddlade, dock var det världens komplicerade pass och jag hängde inte riktigt med på vad vi skulle köra, jag hade heller ingen klocka, var as trött efter endast 6 timmars sömn + att jag körde med alla äldre vilket betyder att jag ligger sisst och fick ALLA vågor från alla kanoter! I vanliga fall brukar jag iaf häng med Frida H, men inte idag, aja, alla har vi våra dåliga dagar!
Sen var det iaf kanotskola där det var 34 kids! jätte många och super kul! Det var en kille som låg åt fel håll och ville välta så att båten kunde köra in honom, men jag fick tillslut honom att köra jätte bra så att han hamnade i mitten av gruppen igen!
Vid 6 tiden var det träning igen, detta pass var sjukt roligt!!!!! körde K2 med Moa och det gick jätte bra! =)

Men nu är jag trött efter dagens, men tur iaf att vi hadae super fint väder! dock han jag inte mobilblogga, men kanske imorrn! Annars hörs vi imorrn kväll igen!!

Puss på er!!


Upp tidigt imorrn!

Hej allesammans =)

Har varit innte hos kaninerna ett tag nu, den ena e HELT TOKIG! haha, den e fett rolig! gick aldrig in till katterna, det får jag göra imorrn.
Nu har jag precis ätit massor med smultron, jag gick typ och plockade i 5 minuter och hade då en hel stor kopp full med smultron, sen åt jag dom med grädde och massa socker, hehe, socker konny som Erik brukar kalla mig, im the living sugar!!
Imorrn måste jag tyvärr gå upp vid ahvl 7 7 tiden nån gång för kvart i 8 är det träning!! sen är jag hjälp-ledare på kanotskolan! sen klockan 6 är det träning igen, mycket träning nu asså!
Därför kommer jag inte hinna blogga så mycket hemmifrån, men jag ska flrslka mobilblogga lite under dagen om jag hinner!
Nu ska jag gå och göra mig iordning, och får vi se vad det blir!



En mycket fin bild tycker jag!

nu ska jag försöka gå in på blondinbellas blogg igen, det är nått fel på den just nu... =(

See ya dalrings♥

Det är sååå jobbigt när datan krånglar!

Har suttit och gjort design jätte länge nu, och är nöjd med den och allt, men när man ska spara den i PS så står det att den inte kunde spara pågrund av ett program error!!! Blir så irriterad på saker när dom inte funkar!! Ska fråga pappa hur man gör senare.

För ett tag sen var jag och åt glass och kakor, det var super gott =) men nu har iaf gästerna gått hem.
Kom på att jag måste gå till kaninerna och katterna som vi idag blev vakter till också, ni vet, man måste ju ta sitt annsvar för sina djur som man vaktar, hehe.


ååh jag vill TRÄNA!

Nu har alla ätit, och det ska strax bli fika som består av kakor, glass, te och kaffe.
När alla hade ätit färdigt kom det några fler, haha. Pappa hade tydligen träffat sin jobbar kompis och hans son på kanotis och bjudit in dom , så det var bara för mig och mamma att in och kolla om det fans något mer att äta, tillslut lyckades vi hitta lite till, hehe.
Det blev ingen träning för min del idag tyvärr, men vi tyckte att det var bäst om jag vilade idag och började köra imorrn istället, så att det är mindre chans att jag blir igen. så där är vi nu!

Nu ska jag gå och vara lite social!


En av mina absoluta favorit bilder från "foto-rundan" dagen efter midsommar!





Dagens klädsel!

Tänkte bara lägga upp en bild på hur jag ser ut idag också!



shorts från avklippta jeans
♣Linne + kofta från JC

Nu kommer snart våra "gäster" på lunch, det blir sallad och lite lax, typsik sommar mat, eller hur?
Sen blir det kaffe och te tillsammans med lite maryland kakor =) super gott!

VI hörs senare!


Jag älskar solen ♥

Har varit nere vid kanothuset ganska länge nu. Fotade slut på alla min kamera-batterier ,så nu hoppas jag att det går att lägga upp lite bilder! Men visst är det skööönt att det är sol nu!!!♥
Där nere träffade vi mammas och pappas kompisar som snart ska komma upp på lunch(??)
vid 6 tiden ska jag nog träna, får se hur jag känner mig. Har iaf fått tillbaka rösten nu!!! =)

En sak bara, om ni tycker att jag ska skriva mer/mindre om något, eller kanske börja/sluta skriva om något så SÄG TILL!!!! Flr det är ju ni som läser min blogg som vet vad ni tycker är roligt att läsa om, så släng iväg en liten kommentar om vad ni tycker jag ska förbättra i bloggen, så ska jag lösa det!
Nu ska jag pröva lägga upp lite bilder!


(det gick!!!! =))  Emmie posar på bryggan, (dagen efter midsommar)


Kolla vilken fin bild! =)

Nu gick det inte med fler bilder =(

Nu ska jag antingen fixa en ny design, eller gå ut och plocka massor med smultron, jag tror det blir det sisst nämna, då kan jag passa på att få lite färg också! =)
Hörs senare!




Jag är hemma!

Kom hem igår kväll vid 10 tiden, då åt vi ganska länga så klockan han bli typ halv 12 innan jag somnade, inte så sent, men han iaf inte blogga.
Det var kul att vara där, efter middagen och frammåt 11 halv 12 var dom flesta as packade, haha det var fett kul!
Jag och Emmie somnade vid halv 3 tror jag, dagen efter vaknade vi vid typ 10 i 10, var as trött typ hela dagen!
Vi tog massa fina bilder oxå, ska se om det går att lägga upp dom nu!



Nehepp,det gick tyvärr inte =(
kom nyss på att jag inte kan prata!! jag är as hes! när jag pratar låter det typ som en dålig viskning och ibland bara försvinner rösten!!!!! Får se till att INTE träna idag, bara ta det lunt, och absolut inte prata!
Idag tror jag att jag ska fixa en ny design också!
See ya darlings!♥

i bilen med emmie!

Sitter just nu i bliden med emmie! Vi är snart i södertälje! Vi har det kul här, messar med en massa folk! Kommer förmodligen blogga mer senare! Se ya darlings! <3

i bilen med emmie!

Sitter just nu i bliden med emmie! Vi är snart i södertälje! Vi har det kul här, messar med en massa folk! Kommer förmodligen blogga mer senare! Se ya darlings! <3

i bilen med emmie!

Sitter just nu i bliden med emmie! Vi är snart i södertälje! Vi har det kul här, messar med en massa folk! Kommer förmodligen blogga mer senare! Se ya darlings! <3

i bilen med emmie!

Sitter just nu i bliden med emmie! Vi är snart i södertälje! Vi har det kul här, messar med en massa folk! Kommer förmodligen blogga mer senare! Se ya darlings! <3

Snart åker vi!

snart ska vi åka, mamma är bara nere på stan och köper jordgubbar!
Det tar ju ca 1,5 timme att åka till båten och sen ca 1 timme att åka ut till ön, så vi får verkligen skynda oss på nu!!
Det här blir nog sisste inlägget för idag om jag inte mobilbloggar nått, vi får se.
Är sjukt förkyld just nu, ont i halsen och hur snuvig som helst! =( hoppas jag snart blir frisk!
Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder, hoppas det går!
Glad midsommar på er allihopa! ♥

Jahopp, det gick inte =(

Love ya!


Har handlat lite nödvändiga saker till midsommar!

Har varit nere på stan ett tag nu, jag köpte strepsils för mitt hals ont och sen lite saker till midsommar!
Okej nu har jag en fråga till alla er som jag hörde nån på stan fråga sin kompis:
Vad tycker ni är viktigast, en vit jul eller en solig midsommar? (ni får inte ta båda!)
Imorrn ska jag, mamma, pappa och Emmie ut med min farmor och farfars båt, till en klubbholme som heter "Utterholmen". Det ska bi roligt att få med sig en kompis ut i år, annars kan det lätt bli tråkigt!
Det skulle tydligen bli fint där ute imorrn, till skillnad från här i Vaxholm, regn, regn och ännu med regn!
Det enda jobbiga kan bli vad man ska ha på sig, med det visar sig väl när man packar, nån klänning antar jag!
Nu ska jag kika runt lite på nätet!


Nehepp, bilderna går visst inte att lägga upp nu heller!



Stressigt!

Förlåt för dålig update idag igen, så typiskt mig, jag tror att jag ska hinna gå upp vid halv 11, då jag ska vara nere vid kanotskolan vilket betyder att jag har försåvit mig, och hinna klä på mig, sminka mig OCH blogga! men självklart hinner jag inte allt det, så det blir att inte blogga =(, men då får jag skylla mig själv när jag får blogg abstinens vid 12 halv 1 nån gång, hehe....
Idag blev det kyckling och ris, alla tyckte det var super gott! och eftersom det var sissta dagen idag slutade dom vid 2 med marängswiss!
som tack för hjälpen fick jag en dumle klubba av Eve, men pengarna borde snart komma av mamma!
Just nu regnar det (förvånad man blir va?) så jag hade tänkt att sätta mig i soffan där nere, kolla på nån film och äta lite glass! och bar hoppas på att mitt halsont har dämpat sig lite till klockan 6!
Men först ska jag in till kaninerna och fixa lite därinne!


Hade tänkt lägga upp lite bilder, men det funkar tydligen inte, är sååå störd på blogg.se just nu! inget funkar!!!

See ya darlings!♥

Vänner är verkligen viktigt!

Jag vill bara börja med att säga, FÖRLÅT för dolig update! =(
Igår tränade jag, 2 pass... det var jätte roligt!, idag tränade jag ett pass, jag körde K2 med min kusse, K2 betyder att man sitter 2 stycken i samma kanot!, vi körde 10 ggr 500 m, vilket betyder att vi körde 500 m 10 ggr med lite vila mellan, det var sjukt kul! sen vid 4 drog vi iväg till tävling i Tullinge!, det var oxå jätte roligt, och det gick bra! jag vann lopper på 200m och kom 2:a i lopper på 1000m =) så det gick bra! =)

Det har varit jätte roligt att ha SM-läger denna vecka ( den del av veckan som har varit ) och det har varit jätte roligt att vara med alla kompisar som är där!
Imorrn är det vila på förmiddagen, och på eftermiddagen är det träning, det ska bli SJUKT sönt att få sova ut för en gångs skull, jag ska sova LÄNGE! <3, synd bara att jag börjar få känningar i halsen =( får verkligen INTE  bli det MINSTA sjuk just nu!!!! grrr
just det! glöm inte att gå in på www.vaxholmkanot.se !!!och anmäl er till kanotskola om ni vill gå där! och det VET jag att ni vill, det är så sjukt kul!

Iaf, nu ska jag sova, är jätte trött efter dagens händelser, tänkte bara avsluta med en liten sak


Jag har, som så mänga andra länge tagit vännerna och att ha vänner förgivet, men nu har jag äntligen kommit på att ingen vänskap ÄR förgivet, och det har jag lärt mig nu. Jag vill bara att ni ska veta att jag älskar er, nu och för alltid <3




Snart ska jag träna

Vaknade vid åtta, så jag är gaaaanska trött just nu *gäääsp*
Vid kvart i 10 ska jag träna =) men jag har redan ätit frukost och så, så då passade jag på att blogga!

fick nyss en fråga av Emmie om jag ville hänga med till Gotland en vecka från söndag, och det ville jag ju såklart jätte gärna, men tror ni inte att paddlingen kom ivägen igen ?? jo det var precis vad den gjorde, för nästa söndag ska jag åka upp till SM, och även om jag skulle kunna komma hem och åka direkt så skulle jag inte ha hunnit träna NÅGONTING, coh då skulle jag lika gärna kunna strunta i SM, och det går ju inte.
Efter paddlingen ska jag vara mattant igen =P hehe.... kul? njaa, men jag får iaf pengar för det, och pengar är alltid bra att ha! efter det ska jag som sagt möta upp Klara, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir väl nått kul!
nu måste jag byta om så jag inte kommer försent!
Vi hörs senare darlings!♥


Den läskiga med sööööta kaninen!



Världens sötaste!

Har kommit in från grannarna nu, deras kaniner är hur söta som helst! Fast den ena är lite läskig.... ehm... ska snart sova, imorrn ska man ju upp vid 9, så det e nog bäst annars kommer jag vara gaaanska trött imorrn på träningen! iallafall, efter träningen ska jag vara med Klara =) roligt, roligt! man har seriöst alltid kul med henne <3
jag har en fråga till alla er:
Jag har alltid undrat vad en chic lit bok är, alltså jag vet liksom lite gran vad det är, men lite mer specifikt, men skriv allt ni vet så blir jag glad!
Nu ska jag gå och göra mig iordning, imorrn blir det träning med "gänget" =)


söt va?




Har tränat och ska snart på middag!

Har precis kommit hem från att ha tränat! körde inte alls hårt för jag har ju ont i halsen =( men men, körde med Martin, en lite mindre kille i lilla gruppen, hittade på ett eget program till honom så att han fick ta i massor! själv låg jag bara och små paddlade lite....
Jag skulle ju ner & köpa ett block och lite pennor och sånt, så vi åkte ner till Vaxholm bokhandel, där hade dom en som var fin, men inte som jag ville ha den, så jag åkte med mamma in till anrninge, fast besluten om att jag var tvungen att hitta en idag! vi gick in i 2 affärer, men det fans ingen! så vi åkte tillbaka till vaxholm och köpte den första, haha, ibland är jag bara onödig!
Snart ska vi in till våra grannar och äta middag och få instruktioner om deras kaniner som vi ska passa tills på tisdag nästa vecka, dm är sååå söta! speciellt den minsta!
Imorrn ska jag vara med Klara också, vi får se vad vi hittar på! men nu ska jag sminka mig! hörs senare!


rosa block med vitt mönster, en rosa/svart stift penna, en rosa tusch + 4 paket 0.7 stift (jag är onödigheten själv!)




Hörs senare darlings♥


























Nu är jag hemma!

Är hemma nu från 3 timmars arbete, det var inte speciellt jobbigt, utan mest kul, det är ju alltid kul att jobba med människor! Idag blev det spaghetti och köttbullar, alltså inte så jobbigt.... men det är ju mamam som gör maten, jag skär ju bara upp , gränsaker ställer fram glas, tallrikar + bestick och lägger upp maten till barnen.
Nu ska jag och mamma åka ner till bokhandeln och köpa ett block och lite pennor, det är sjukt, men på senaste tiden har jag bara känt för att göra något,alltså inte typ göra vad som helst, utan göra nått som ger nått, det är svart att förklara, men nu ska jag iaf försöka börja skriva lite =) hehe, får se hur det går, men men....


Mattanten Friday är på hugget!

See ya later darlings!♥

Jag är en musiknörd!

vaknade vid halv 9, låg och lyssnade på musik i en halvtimma, haha,musiknörd? haha.
Har duschat och gjort mig iordning och ska snart gå ner till kanotskolan där jag ska jobba! Senare idag ska jag nog träna, men vi får se, för jag har ganska så ont i halsen =( hoppas det blir bättre senare, behöver verkligen träna! det är ju snart SM!!!
Det är sååå skönt!! idag är första sommarlovsdagen!!! ♥
Men nu måste jag rusa!


Idag kör jag på uppsatt hår för omväxlingens skull!

♣Linne från JC
♣Jeans från u-turn (cheap monday)


Godnatt!

Har precis lagt upp mitt akvarium på blocket för 500:-, om nån som läser min blogg är intresserad så kan ni bara mejla till [email protected] kommentera gärna till mig innan ni mejlar, så att jag vet!

Imorrn ska jag "jobba", mamma ska laga maten till kanotskolan, och jag ska hjälpa till, men men, vad gör man inte för pengar...
Men som tur är börjar jag vid 10 och slutar vid typ 1/halv 2 nån gång, så det är inte så jobbigt!
Men för att inte vara trött imorrn så kan det vara bra att snart gå och lägga sig! men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog ligga uppe och läsa halva natten! haha, det är bland det mysigaste jag vet!


visst fick jag fina blommor på avslutningen!

See ya tomarrow!



Livet från den andra sidan

Filmen var ganska bra, Men den levde inte upp till mina förväntningar, inte alls faktiskt, jag trodde den skulle vara så man skrattade typ hela tiden, men man skrattade iaf lite, hehe... en sak jag gillade lite emd den här filmen var att det var en komedi, man skrattade lite, men samtidigt var det en ganska romantisk film, en kärleks-komedi helt enkelt! Men jag tycker verkligen att ni ska se den iaf!

Jordgubbarna vi åt var verkligen super goda, visst finns det inget bättre än att sitta och kolla på film, med en spinnande katt i knät,  när man hör regnet utanför, och det enda ljus som är i rummet kommer ifrån de 5 ljusen man har på bordet, och man äter jordgubbar med socker och grädde till, det är verkligen jätte mysigt!! =) det är iaf en sak  jag gillar med sommaren, att det kan vara fint väder, men regnet är också mysigt! Sommaren är verkligen bäst! ♥


Sötaste katten i universum ♥

Nu ska jag nog krypa upp i soffan med min vecko-revyn och läsa om blondinbella och dricka te♥

See ya later darlings!♥

Myspys!

Har precis varit och handlat och hyrt en film, vi hyrde Livet från den andra sidan, hoppas att den är bra!
Sen köpte jag Veckorevyn där blondinbella var med, och lite nötter + jordgubbar också! MUMS! =) sen får vi ju inte glömma päron/melon saft, en ny smak, hoppa det är god!

Så nu håller mamma på att fixa iordning en paj vi ska äta medan vi kollar, senare ikväll kommer pappa hem också från att ha varit i danmark som speaker för kanot hela helgen, hoppas dom hade bättre väder! Så nu ska jag dra på mig ett par mjukisar & gå ner och "fixa iordning lite"!
Har tagit lite kort också so here comes some pics!


2 liter jordgubbar,lite nötter och paj blir dagens film-snacks! Yummie!


det är alltid kul att ta fina närbilder på saker....


... och vad är då bättre än en "fotorunda i regnet", bland det skönaste jag vet!♥



La candy

Har varit ganska lat idag, vaknade vid halv 10 och låg & läste till typ halv 11 eller nått, det är SÅ skönt att ligga och läsa och höra regnet smattra mot rutan, sen kom katten och puttade bort boken, för när hon är här, kan man inte läsa, all attention on the cat! haha. Jag har iaf städat mitt rum, och jag kan bara säga EN sak, det BEHÖVDES verkligen! hehe....
aja, här kommer iaf efterlängtade bilder!


en liten del av mitt nystädade rum!


alla underbara kompisar! (alla var inte med på bilden)

Man får ju inte glömma dagens outfit
Jeans från JC
♣ Linne från H&M
♣ kort kofta från JC tror jag
(mitt ansikte ble inge bra så det fick bli en stopskylt XD)

Nu ska jag nog ta & beställa hem Lauren Conrads bok "La candy" från internet, om ni vill ha den, kan vi ju alltid beställa den här , det kan vara bra att veta att boken är på engelska också!

Snart ska jag åka upp och hyra en film! Sen blir det mys i soffan med en filt och en kopp te! ♥

Oops!

Hej allihopa, och förlåt för dålig update igår!

Var med Emmie och Deniz ett tag vi gick till ica för att köpa godis, (Eller Deniz och Emmie köpte godis, inte jag) för Deniz får ju äta godis på kryssningen hon ska på idag! Jag längtar till midsommar, då får ju jag oxå äta godis! =)
Iaf, sen åkte jag & mamma med Amalia (mammas kompis) och hennes barn Emma(min kompis XD) in till täby, Emma köpte en jätte fin t-shirt, & mamma köpte en jätte fin tröja, men jag hittade tyvärr inget =( =( =(

Såg ni i ett inlägg lite längre ner, där jag råkade skriva Lisa istället för Liza =P haha, som svar på era kommentarer Liza och Deniz, så VET jag faktiskt att Liza stavas med z, men jag råkade klicka fel, s & z är så nära varandra på tangentbordet, PINSAMT! hehe....

Idag ska jag bara vara inne & mysa, har ont i halsen så jag kan tyvärr inte göra nått med någon =( =( =( men det blir väl att hyra nån/ några film/filmer.

Just det, igår kollade jag på Twilight IGEN, hehe... men egentligen hade jag ingen lust att kolla på den, men Emma ville det så vi gjorde det.

hade väl egentligen inte så mycket mer att säga, ni får ha d så bra, så hörs vi senare!

Puss & Kram, och Just det! Jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga upp bilder!





Äntligen FÄRDIG!

Nu är jag äntligen färdig med mitt "uppdrag" från Erik, jag har hållt på sen jag blogga sisst, så ganska länge ändå, men det var inte jätte tråkigt iaf, skulle göra en lista över namn, pnr, adress & sånt, för kanotskolan!

Nyss kom mamma hem, hon har hyrt Yes man, så den ska vi kolla på nu medan vi äter paj! MUMS!

Men vi hörs antingen senare, eller imorrn!

Puss & Kram alla älsklingar!
Love ya♥

I feel..... emty ??

Hejsan!

Seriöst! Jag känner mig så jävla... tom?? jo, men faktiskt! det har varit skolavslutning, och det känns som om man inte kommer träffa kompisarna på 10 veckor nu! men jag vet ju att jag kommer träffa vissa iaf!!! men fattar ni hur jävla mycket jag kommer sakna dom jag inte kommer träffa, som t.ex Lisa!! jag kommer seriöst dööö!!! men men, det löser sig, jag bara känner mig allmänt deppig, är det normalt på skolavslutningsdagen?? nej, förmidligen  inte, men så är ju inte jag helt normal heller.... hehe... det beror fömidligen delvis på vädret också, jag blir alltid lite extra deppig när det är, och ska vara dåligt väder ett tag nu! =( buhuuuu.

Aja, just nu känner jag för att gör nått... jag vet inte, vettigt typ!!!! asså nått kreativt!! ( men lyssna bara på mig! jag har slutat skolan, och jag vill gör nått kreativt, nått som ger nått, det KAN inte vara normalt ) , fast sammtidigt känner jag också för att krypa upp i en skön soffa, med ett glas oboy och en kanelbulle och bara myyyyyyysa! kanske ska göra det, jag vet, mycket onyttigheter idag, MEN till mitt försvar så är det skolavslutning, och just nu så ORKAR jag verkligen inte bry mig!

Men innan jag ska göra det fick jag ett såkallat "uppdrag" av min bror, skulle skriva in kanotskole listorna på word & excel!

Det blir nog bra!

Vi hörs senare!
Puss & Kram


Now it's coming back!

Hejsan allesammans! ♥

Förra inlägget var inte så roligt, jag vet.... men på senaste tiden har jag inte varit så jätte entusiastisk till att blogga, men nu kommer entusiasmen tillbaka, vilket är bra!!
Just nu regnar det ute! riktigt dåligt väder! visst visst, regan KAN vara mysigt ibland, men nu har det ju varit dåligt väder & regn i snart 2 veckor!! NU FÅR DET BLI SOMMAR PÅ RIKTIGT!!!!!

Snart ska jag nog spela sims eller kanske kolla på twilight!! :) :) ♥

Nästa vecka börgar SM-lägret! då blir det mycket träning! är ju bara 2 vckor kvar till SM nu!!! nervous! nej men helt ärligt så har jag lite panik inför SM, med tanke på att vi kommer köra mot 95:orna, och dom är ju fan as bra, eller iaf Julia Seger, som alltid vinner!! Hehe....  Iaf, vecka 26 ska jag kanske jobba på kanotskolan som ska vara här i vaxholm! Om ni vill vara med på en SUPER DUPER rolig vecka, där du lär känna massor med folk, får bada, göra aktiviteter och jälvklart paddla lite också, så gå in på http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=316978 , ( om det inte går att klicka på länken, så kan du alltid kopiera den och klistra in den där man skriver in hemsidan!!! )

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om! ska ut & snacka lite med mamma!

See ya babes!
Puss & Kram,
 Lippie




SOMMARLOV!

Hej allihopa!

Idag har jag fått sommarlov! det känns såklart skönt, men ändå lite tråkigt!!  för nu kommer man inte kunna träffa vissa kompisar på jätte länge! =( super duoer tråkigt! jag saknar dom redan! love you gilrs! <3333 vet inte vad jag skulle göra utan er,  känns redan tomt! <33

Iaf, idag ska jag sova hos min granne, pappa är i danmark & mamma jobbar natt!

Har inte så mycket mer att skriva nu!!
Men vi hörs senare!
Puss & Kram alla ällsklingar! <3

Morning!

Hejsan alla bloggare!

Hann tyvätt inte blogga nått igår, men men, idag hinner ja iaf det! börjar vid 11 idag ,=) vi ska till grinda!!!!! en ö ute i skärgården, oc det regnar!!!! så jag drog på mig ett par legings med jeans över (XD) så det inte skulle bli kallt, och sen ett grått linne med svart spets + en vit kofta

Iaf idag ska jag träna och lite så, + köpa resten av presenten till klara! mohaha, liiiite sen, jag vet..... men bättre sne tän aldrig!

aja, nu ska jag gå &...... (??) vet inte rigtigt men vi kanske hörs senare!

Puss & Kram
Lippie-licious!

Hann med ett till!

vi skulle ju åka direkt efter skolan, men det blev inte så, mamma var inte rikitgt färdig med Eriks papper!
men vi ska snart åka!

Idag hade i bara 3 lektioner! hur skönt som helst! började halv 10 & slutade 20 i 1!!! =) =) alltså gick vi bara i skolan i 3 timmar & 10 min!!
GUD vad jag är hungrig, ska nog gå & äta lite nu!
Men först vill jag bara påminna om tävlingen jag har här på bloggen, (läs i nått inlägg innan detta!) du kan somsafr vinna ett nagellack från Makeup-store + ett från depend!
Men somsagt, om du vill vara med så är det bara att läsa i inlägget innan!!

Vi hörs kanske senare, annars imorrn!

Love you!
L-licious!


Morning!

Godmorgon på er alla Pussungar!

Det är många som har påpekat att det inte går att klicka på länken jag la upp igår! men då vill jag bara säga att jag har INTE skrivit in fel eller nått, ni får helt enkelt kopiera den till där man skriver in adressen! så enkelt var det! haha.

Iaf, har just sprungit omkring & letat efter min nyckel ett tag, så jag han inte gå med Emmie & Deniz ='( Men nu har jag hittat den, så jag får skjuts av mamma!
Idag åker ju jag iväg till katrineholm! imorrn är det ju gravsättning för min käre mormor! och ikväll ska vi ut & fira mammas mosters 80-års dag! iaf nått roligt på resan!.... men min mamams moster har nog inget internet så jag tror inte jag kan blogga när jag är där! =( =( ='(, men jag kanske kan mobilblogga, annars bloggar jag ju imorrn när jag kommer hem! då ska jag oxå försöka övertala pappa att köpa en sån där dongel, så man kan blogga överallt! =) Hoppas han säger ja!! =) =) =)

Aja, nu ska jag strax åka!
men vi hörs väl imorrn elelr senare idag!
Dö inte nu!
Puss & Kram
Lippie


Vill du ha gratis skor??

har hittat en hemsida som ni kanske är intresserade av! Klicka bara på länken så kan ni få HELT GRATIS SKOOOOOR! och vem vill inte det??

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=10488


Puss på er!

Tävling!

Hej igen!

Tänkte starta en liten tävling här på bloggen!
Priset är tå nagellack, ett brunt/glittrigt, från makeup store & ett neon gult från depend!


MYCKET finare i verkligheten!

Okej, vad ska man göra för att vinna då?
Jo:
1. skriv en kommentar med namn, epostadress & blogg.
2. skriv att du är med, och att sen ska du länka till mig i din blogg, självklart länkar jag vinnaren i min blogg!

Puss på er!
Lippie!

P.S. tävlingen avslutas på Onsdag!

Nails and it's clean! =)

Hejsan alla underbaringar! ♥

Är verkligen på bra humör just nu!
Sitter & snackar med Emmie just nu, visst blir ni förvånade (??) haha XD
Iaf, har precis städat lite & fixat naglarna, så nu är dom fina! =)


Okej, jag VET suddig bild, men det blev faktiskt rätt snyggt! =)

Just nu gör jag inte så mycket, tänkte snart starta en tävling i bloggen, ni får veta mer om den lite senare gullungar!
Har tyvärr inte så jätte mycket att blogga om just nu! men vi hörs senare!!

Puss puss!
Lippie-Licious



E med Emmie <3

Sitter här med Emmie och bloggar, vi har inte gjort så mycket, men har haft kul ändå, har varit fullt upptagna med att äga världen!

Iaf, vid 4 tiden ska hon gå, då ska jag gå ut & springa tror jag, sen vid 6 tiden ungefär ska jag börga med min vanliga "söndags-spa-dag". Då fixar jag naglarna, duschar med inpackning, för ansiktsmask, & MYSER!, haha, ni vet hur det är, ibland behöver man ta en paus från kändisskapet.

Nu ska jg gå!

I know yoi will miss me, men vi hörs senare!
Puss & KRam♥
Lippies-licious


Morning lovers!

Godmorgon alla underbara läsare!

Vaknade vid typ 10 & har svarat på kommentarer sen dess! Just nu snackar jag med Emmie, haha, hon e FETT rolig! Fast nu har vi lagt på XD, vi ska förmodligen träffas idag ! =)

Aja, tänkte spela lite sims tror jag, eller kanske göra mig iordning, nej,jag spelar hellre sims!

Se ya!

I know you will miss me, men vi hörs senare!
Puss & Kram♥
Eran Lippie!

Sleepy!

Har kommit hem nu, så ta det lungt, ni kommer inte dö!
Har svarat på alla kommentarer oxå!

Vi hade kul ute, träffa en skolklass, femmor dock, det var 2 FETT bitchiga tjejer, & killarna vad så jävla störande, hatar snorungar -_-, men iaf, jag köpte Ben&Jerrys oxå, vanilla toffe crunch tror jag att den hette, den var UNDERBART god, men jag lämnade typ mer än halva på vägen, orkade inte äta upp den XD haha.

Iaf, nu ska jag snart gå & sova, jag vet, det är SJUKT tidigt, men jag e trött, & förresten så ska jag kolla på film, så det blir väl sova om några timmar antar jag!

Aja, dö inte nu när jag är borta!
Och kom ihåg, om ni gillar min blogg så kan ni ju alltid lägga till mig i bloglovin, jag har redan 1 prenumerant!

I know you will miss me, men vi hörs imorrn!
Puss & Kram alla Lippie-Lovers!♥
Sleep tight, and dream about me, men det vet jag att ni alla redan gör! <3


Im going out!

Hej på er alla gullungar!

Har varit på Student mottagning, vistt var min oufit snyggast i världen!, såklart den var,d et är ju jag som har den på mig! <3, iaf, nog snackat om mig, (jag vet, men man kan inte snacka, om mig HELA tiden, ni får klara er). Ska gå ut med Emmie nu, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir väl nått kul antar jag.

JUST det, kom på att det är nationaldagen idag, så nu tycker jag att ni alla ska säga grattis på nationaldagen till mig då!, så säger jag grattis till er mina sötnosar!
Aja, längta inte ihjäl er efter mig medans jag e borta bara, vi hörs senare eller imorrn!

I know you will miss me, men vi hörs senare!
Puss & Kram♥
Lippie


Outfit!

Hejsan alla sötnowsar!

Har gjort mig iordning nu! Här kommer en bild på Outfiten jag har på mig! =)


Visst är jag snygg <3 loves me! <3

Aja, nu sitter jag & snackar med Emmie, har inte så mycket mer att srkiva nu!

I Know you will miss me, men vi hörs senare!
Puss & Kram♥
Lippie-Licious <3




Rubrik

Hejsan alla sötisar!

Bloggade inge mer igår tyvärr, hoppas att ni klarade er!
Juste jag vill bara börja med att säga tack för alla kommentarer, elle egentligen inte... det är ju självklart ni vill kommentera min blogg! Den e ju bara FÖÖÖR bra! <3

Har nyss kommit tllbax från "träningen" kundein inte köra hårt eftersom jag är lite halft sjuk fortfarande!
Idag ska jag på student mottagning igen! Vid tre tiden tror jag! & SJÄLVKLART lägger jag upp en bild på min outfit, ur ska ni annars klara er??

Aja, nu ska jag gå & duscha! Vi hörs när jag är färdgi, då tror jag det blir en v-inlägg!!

I know you will miss me, men vi hörs senare!
Puss & Kram♥
Lippie<3


OTH!

Hellou!

Vad har hänt sen sisst då? Inte så mkt, har varit FULLT upptagen med att ÄGA! och spelat sims 3 <3
Men nu har iaf One Tree Hill säsong 6 laddats ner, så nu blir det väl att kolla på det! Visst blir nu avundsjuka! Det VET jag att ni blir, ni vågar bara inte erkänna att ni ÄLSKAR MOI!! <3

Jaja, nu ska jag rulla in mig i filten & kolla på OTH!! <33 det är så JÄVLA kallt!! Eller så är det bara jag som är sjuk =( aja, se ya!

I know you will miss me, men vi hörs senare!
Puss & Kram♥
Lippie-Licious<3


Hallooo!

Hejsan alla underbara!

har spelat sims & ätit sen sisst vi hördes, jag hoppas intte ni har sanat mig alldeles för mycket.... eller JO det gör jag!!!
Har inte så mycket att göra, tänkte runga typ Erik eller Mamma eller nån som kan åka & köpa ben&jerrys åt mig, är så SATANS sugen på cokie(stavning??) dough eler baked alaska!!!! GIVE ME!!!! <3

Iaf, har typ börgar må mer illa nu igen! det hade lagt sig där ett tag, men nu kommer det tillbax igen!
Aaaw, vill ni veta sööötawste?? det vat jag att ni vill, min katt ligger på mina knän med huvudet på datorn!!!! Aaaw!! sööötaste katten i universum (vilket betyder att vi matchar!).

Aja, nu ska jag gå & fortsätta vara bäst!
Vi hörs senare <3

Puss & Kram♥
LippieLicious!


The queen is sick!

Hejsan allesammans!

Jag vet jag vet, kort inlägg som sissta inlägg igår! Och förlåt alla ni som DOG av längtan efter mig! MEn nu är jag tillbax igen! Är tyvärr sjuk idag med! Men somsagt, det blir BARAA bättre för er mina små wannabes! <3

Mår jävligt illa just nu, så detta blir inte heller ett jätte långt inlägg! ska spela sims 3 nu! har hört att det lindrar illamående!
Lova att inte gråta fööör mycket under tiden jag är borta!

I know you will miss me, men vi hörs om ett tag!
Puss & Kram♥
Lippie


Nighty!

Gonatt alla underbara, har suttit & spelat sims 3 tills nu typ, ett litet avbrott när vi åkte på studenten, men vi hörs imorrn, ni får klara er utan mig tills dess, vi slutar vid kvart i 4! =( BLÄÄÄÄ!!!

Puss & Kram
Eran Egen Lippie!

Sims 3!

Hejsan alla älskade!

Sitter hät i sängen nu, hade inget att göra så jag ringde & kollade hur långt mitt sims 3 hade kommit! Och vill ni veta?? såklart ni vill, det ska komma idag!!! Så ikväll har jag det förmodligen!! =) =)  YEY!!! <33
Men iaf, ringde nyss min underbart snälla broder & han sa att han kunde åka & köpa en sån där SUUUPPERR goood sallad till mig från vaxholm pizzeria, det är UNIVERSUMS gooodaste! haha,  nu blir ni suktade va? det veeet jag att ni blir, det var därför jag skrev det! haha!! Jag är underbar jag vet!! =)

men vi hörs senare, ska nog kolla på ett avsnitt av One Tree Hill säsong 5 nu!! =) har bara 1 eller 2 avsnitt kvar =( =( aja, får se vad som händer sen, ska vel kanske ladda ner säsong 6!! <3
That was all for know my dears!

Puss & Kram♥
You own Lippie-Licious!! ♥


And so the Lion fell in love whit the lamb ♥

Hejsan alla Lippie älskare!

Hoppas ni har det bra, det har iaf jag! Om man är bäst så har man det väl bäst oxå ?? eller?

Min kusse kom förbi nyss och sa hej! nu är han ute på tomten & hjälper brorsan med nått!
Har rpecis kollat på Twilight! Mina bästa repliker är,Bella: "how old are you?" Edward"17" Bella :"how long have you bin 17" och så svarar Edwars "A while" och sen är det när Edward säger " And so the Lion fell in love whit the lamb" <3 ååh jag är käääär! Haha, nu förstörde jag för alla er som inte sett Twilight!, Inte för jag bryr mig! haha!
var nyss ute & kollade posten, och sims 3 har INTE kommit än! JAG BLIR GALEN!!! men det kan komma imorrn, på måndag elelr tisdag, jag hoppas på seanre idag elelr imorrn!, men jag säger ju till när jag får det, för jag VET att ni vill veta det!

Aja, nu ska jag kika lite bloggar tror jag!

I know you will miss me, men vi hörs ju snart!
Puss & Kram♥
Lippie

men guud!

Gud vad jobbigt!! Man kan ju inte gå in på min blogg om man skriver www innan! det funkar bara om man skriver lippies.se !! SÅ JÄVLA STÖRANDE! om det är nån som vet hur man ändrar det så säg till!

Design!

Nu har jag fixat en ny design! så nu är det bara att börja kommentera bloggar!!
När jag har gjort det ska jag nog kollar på Twilight igen!! <3 Love it!
Och JUST det! trailern för new moon har kommit nu! kolla!



Är den inte UNDERBAAR!! <3 Jag har nog seriöst sett den typ 20 ggr nu!!! Jag skojar inte!! <3 I'm in love!

Men... just det! Nu när jag har en egen domän & allt hade jag tänkt att jag skulle börga video-blogga oxå! Men det blir nog inte idag, med tanke på att jag e sjuk!! =( men imorrn så! om jag inte är sjuk då med förstås!!
Men nu ska jag somsagt kommentera bloggar!

I know you will miss me, men vi hörs ju senare!
Puss & Kram
F <3

Egen domäään!

Hejsan!

Som ni nu kanske märker har jag en egen domän!! =) =)

Idag är jag hemma sjuk =( men då kan jag ju iaf blogga, & det blir ju bara bättre för er! =)
Jag mår illa & har ont i huvet =( HATAR att vara sjuk!
Senare ikväll är det ju student mottagning, & om jag sover mycket nu så  förljer jag med på den, eller det måste jag kanske iaf XD men det e kul! haha.... får se hur jag mår =(

Aja, nu ska jag fixa design & lite sånt!

I know you will minn me, men vi hör ju senare!
Puss & Kram♥
Lippie-licious!

RSS 2.0